17. mars 2010

Dagens- hvit mikrofleecekjole

Jeg har hatt dette stoffet liggende en stund, planen var å lage en vindbukse med dette stoffet som for men i dag ble den planen endret.

Jeg har litt sommerstemning i kroppen, og har hatt tanker om en litt lysere fleecekjole enn det jeg har fra før. Fleece er topp i vårluften, den varmer godt så etterhvert er det mulig å bare ha på kjole og strømpebukse.

Denne kjolen har jeg sydd med Babylocken. Alle sømmene er synlige, unntatt sømmen langs hele ryggen. Hjertet på brystet er i polarfleece og nederst har jeg laget en "blondesøm" ved hjelp av Babylocken.7 kommentarer:

 1. Helt utrolig nydelig kjole! Lekker detalj med de røde sømmene. Du er jo så dyktig på maskinen altså!

  SvarSlett
 2. Så utrolig stilig, nå må jeg snart få ferdig mitt syrom og sette frem maskinen så bloggen også etterhvert kan inneholde mitt elskede, men forsømte håndarbeid;)

  SvarSlett
 3. Tusen takk!

  Gleder meg til å bruke den, vil vente til en fin vårdag;)og så kanskje eg må vente til en barnefri dag, for dere kjenner dere sikkert igjen at hvite klær ikke e hvite lenge med barn tilstede... hm...

  SvarSlett
 4. Nydelig kjole :)

  SvarSlett
 5. Utrolig fin!! Er det flatlocksømmer du har brukt? Og hvordan fikk du til blonden? Er det en funksjon på babylocken? Jeg bruker janome mylock... Tror ikke den kan lage sånn... (eller tror du den kan det?) :)

  SvarSlett
 6. Jeg har kun brukt synlig søm, dvs sømmen som egentlig er inni er synlig... I hals og ermer er det wavesøm som babylocken har.

  De utvendige sømmene kan nok Mylock også lage :)

  SvarSlett