5. desember 2011

Blånisselue

Dette er min versjon av en blånisselue. I oppskriften så det ut som om lua dekte ørene litt dårlig, derfor startet jeg med å strikke den litt lengre bak. Her er lua før den blir tovet. Jeg har planer om å tove den i ettermiddag, tenkte det var lurt at eieren var hjemme når den kommer ut av maskinen slik at den kan strekkes og formes slik at den sitter bra.

Jeg har lagt en vanlig tusj for å vise størrelsen før toving.

Vel, "litt" mørke bilder, men jeg skal ta nye i morgen... Minstemann likte ikke at det gikk mer ned bak, så jeg klipte det av. Den var litt for stor etter en toving, så jeg tovet den en gang til. Nå håper jeg den passer!


(Vel, den ble litt liten etter andre toving, og minstemann ville ikke ha den på. Jeg skal legge den i varmt vann og strekke den litt og se om det hjelper. Ikke alltid lett å lage noe til en som har meninger selv ;)) 


3 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se den ferdig.:) Og så lurt å strikke den litt lengre bak.

  SvarSlett
 2. Spennende å se denne ferdig! Holder på med en jeg og, men den er helt "vanlig" dvs like lang hele veien rundt....

  SvarSlett
 3. Denne blir nok god og varm når den er ferdig. Strikking er vel ikke noe jeg kan skryte på meg, men når jeg ser slike morsomme og flotte prosjekter som det her blir man jo litt fristet til å lære da. :)

  Det er en liten nisse på bloggen min som har lyst til å gi bort en gave. Om du titter innom kan det jo hende at nissen kommer på besøk til akkurat deg... :)

  SvarSlett